Оля Полякова ледь не задушила Ольгу Цибульську: вчепилася в бідолаху на шоу “МастерШеф”. Деталі конфлікту

Оля Полякова завжди вирізнялася вибуховим характером. Артистка вкотре довела, що за першість буде боротися всіма методами.

Оля Полякова. Героїня цього матеріалу заслужила любов свого слухача завдяки епатажності, наполегливості та прямолінійності. Зірка не соромиться масних жартів та інколи навіть вдається до словесних конфліктів, за які після того, як всі пристрасті вщухнуть, обов’язково вибачається.

Та під час участі у шоу “МастерШеф”, у суботу 12 червня, вона перевершила навіть саму себе: від скандалів перейшла до тумаків.

Оля Полякова
Оля Полякова

Зараз до участі на шоу “МастерШеф” запросили зіркові команди. Так, в одній із команд, опинилася Оля Полякова, а по інший бік кулінарних барикад – Оля Цибульська.

В одному із завданням дівчатам потрібно було швидко дістати потертий пармезан. Кума Дзідзьо добігла до холодильника першою, але Суперблондинка не збиралася поступатися і… вчепилася у співачку.

Оля Полякова побилася з Ольгою Цибульською
Оля Полякова побилася з Ольгою Цибульською

Така штурханина біля холодильників відбулася на очах Ектора Хіменеса Браво. Цікаво, що попри такий виключний випадок, скандал не вийшов за межі самого шоу “МастерШеф”. Не перенесли конфлікт співачки навіть у поле соціальних мереж.

Навпаки, Оля Полякова навіть похизувалася своєю участю у кулінарному проекті, опублікувавши на своїй сторінці в Інстаграмі короткий трейлер серії з нею.

До речі, співачка отримала багато схвальних коментарів: прихильники відзначили, що Полякова поводилася безпосередньо та щиро на камерах.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".