Сергій Сосєдов образив Жанну Фріске прямо у річницю її смерті: музичний критик жорстко осадив фанатів зірки

Сосєдов дуже жорстко пройшовся по покійній Жанні Фріске та її таланті.

Сергій Сосєдов ніколи не скупився на критику талантів та композицій російських музикантів. Цього від нього вимагає його професія. Вчора, 15 червня, була річниця смерті усіма улюбленої співачки Жанни Фріске, яка померла 6 років тому від гліобластоми. Її вже давно немає поруч з нами, але фанати досі згадують її з любов’ю та трепетом. Так само згадують її найближчі друзі, родичі та колеги. На залишився в стороні і Сергій Сосєдов.

Сергій Сосєдов згадав Жанну Фріске у річницю її смерті

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Це вже не перший раз коли музичний критик, можна сказати, ображає почуття фанатів Жанни. У цей раз він висказався тільки стосовно наявності в неї вокальних талантів.

“Вона була досить хорошою співачкою, але не більше того. Так, у неї були шанувальники, безумовно. Але надмірно звеличувати Жанну як артистку не варто проте, – зазначив журналіст. – Мені її дуже шкода як молоду жінку – яскраву, цікаву, видну, красиву і породисту – яка ось так рано пішла. Особливо шкода, коли йдуть молоді люди: красиві і повні сил”

Нагадуємо, що смерть онкохворої Жанни справила неймовірне враження на весь шоу-бізнес. Її родичі та рідні були розбиті, а після похорон розпочалася низка скандалів, головними героями яких стали батьки Жанни та її чоловік. Рідні співачки не могли поділити абсолютно усе: починаючи від її єдиного сина Платона і закінчуючи мільйонами, які були викрадені її батьками. Її громадський чоловік виграв опікунство та зараз вже є щасливим батьком 2 діток. У цей раз він одружився на своїй обраниці і більше не допустить подібних помилок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".