Фантомний біль. Як Тіна Кароль переживала смерть чоловіка Євгена Огіра і що тримало її на ногах: це не син

Тіна Кароль знову заговорила про свою трагедію та доповнила її деталями.

Буквально нещодавно була річниця смерті чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра, який помер через рак шлунку. Ця жахлива подія стала великим випробуванням для поп-діви, але й великим поштовхом у її творчий кар’єрі. Після втрати вона постала у зовсім іншому амплуа, яке знайшло відгук у серцях мільйонів українських жінок.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Важко сказати, як зараз себе почуває співачка. Адже Тіна Кароль дуже закрита, але дещо вона розповіла.

Фантомні болі

Нещодавно співачка завітала до прекрасної країни Казахстан, де дала ряд інтерв’ю. Під час одного з них мова зайшла саме про померлого чоловіка. Тіна Кароль розповіла, як впоралася з власним горем та що цей їй дало.

“Біль фантомний, він ніколи не пройде. Я приймаю це випробування. Він завжди мріяв, щоб я не зупинялася. Я подумала, що краще я буду тут з тим, що нас об’єднує хоча б фізично, з обручками, ніж я буду стояти біля могили й знову плакати. Тому я вибрала для себе прилетіти й взяти наші важливі речі”, — каже артистка в інтерв’ю Каміллі Жусуповій.

До речі, після смерті чоловіка у Кароль був посттравматичний синдром. Також артистка запевняє, що не планує зміну репертуару, це відбувається само собою, коли співачка психологічно до цього готова і відчуває себе саме так, як про це співає у піснях. За це фанати поп-діви і люблять її — за абсолютно щирість у її творчості.

Нагадуємо, що раніше співачка розповідала, як наявність в неї єдиного сина Веніаміна буквально врятувало її життя. Жінка не хотіла жити, але знала, що в неї є спадкоємець і старалася триматися заради нього. Втім, видно, що співачка досі не змогла відпустити коханого.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".