Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк не може змиритися з важким діагнозом матері: “Втратила здатність жити”

Анна Заворотнюк переживає депресію і намагається знайти стимул жити далі.

З тих пір, як сімейство Анастасії Заворотнюк дізналося про онкозахворювання акторки, їхнє життя назавжди змінилося. І здається, що найбільше постраждала її доросла 25-річна донька Анна. Дівчина активно веде власний блог на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і розповідає про власні враження, емоції та події. Дівчина не часто згадує про стан своєї матері, але на це є серйозна причина. Справа в тому, що діагноз Анастасії спричинив депресію у дівчини.

Втратила здатність жити

Анна Заворотнюк неодноразово наголошувала, що будь-які розмови прого захворювання акторки псують їй настрій і стають причиною серйозного стресу. Молода жінка бореться зі своїм станом як може: проявляє позитив у мікроблогу, активно спілкується і робить вигляд, що все в порядку.

“Взагалі немає ресурсу, не розумію, звідки черпати енергію, натхнення. Втратила здатність жити і насолоджуватися. Дуже не люблю скаржитися, але останній рік – найскладніший з усіх. Ніяк не можу зібрати себе по шматках і почати жити. Так набридла сама собі, вічні загони, переживання і суцільні негативні думки”

Не так давно Анна зізнавалася, що через онкохвору маму їй довелося залишити влаштоване життя за кордоном і повернутися до Москви, яка стала причиною того, що вона жила у злиднях. Вона не могла знайти гідну роботу і була змушена працювати на дуже низьких позиціях. Це був серйозний удар для неї.

Нагадуємо, що останні новини про стан здоров’я Анастасії Заворотнюк були доволі поганими. Акторка набрала зайву вагу і вийшла зі стану ремісії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".