Обраниця “Холостяка-11” Анна Богдан розкрила всю правду про їх стосунки: “Можна не говорити про кохання”

Переможницею романтичного реаліті-шоу "Холостяк-11" стала дівчина на ім'я Анна Богдан, яка не приховує свого нинішнього ставлення до Михайла Заливако.

Після фіналу проекту Анна та Михайло залишилися разом, однак були вимушені переховуватися від прихильників, аби не розкрити свої стосунки ще до виходу останнього випуску на екрани. Нарешті, коли в ефір вийшло фінальне пост-шоу “Як вийти заміж” закохані підтвердили, що вони досі разом, а Заливако навіть переїхав до Богдан у Київ з Харкова, живуть вони теж удвох, хоча можна сказати, що навіть втьрох. У пари є кішка на кличку Бублик.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако і Анна Богдан з кішкою
Михайло Заливако і Анна Богдан з кішкою

Герої нашої сьогоднішньої статті разом подорожують та виставляють спільні фото в соціальних мережах. Крім того, у себе в Інстаграмі Анна Богдан регулярно влаштовує спілкування з аудиторією та відповідає на найцікавіші питання з будь-яких тем, але зазвичай вони стосуються відносин.

На цей раз переможницю “Холостяка-11” запитали: “Щоб були міцніші стосунки, чи потрібно постійно говорити про кохання?”. Ось як на це відповіла дівчина:

“Можна не говорити про кохання, але усіма своїми діями щоденно це показувати. Набагато гірше тоді, коли говорять, що кохають, а дії говорять про зворотне”.

Скріншот з Інстаграму переможниці Холостяка-11 Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму переможниці Холостяка-11 Анни Богдан

До речі, свій фінальний вибір Михайло робив між Анною та Юлією Бельченко, більш відомою як Юля Зайка. Не дивлячись на те, що Заливако навіть повернув останню в проект після того, як не подарував їй троянду, його серце все ж таки підкорила не вона, що спричинило купу критики в мережі. Втім, лише сам Холостяк знає, як і з ким йому буде краще.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".