Ольга Сумська показала свої найкращі купальники, а разом з ними і фігуру: старша сестра на таке не здатна

Відома українська акторка Ольга Сумська приголомшила шанувальників серією пляжних фото. Відпочивати зірка вміє і любить.

Зараз Ольга Сумська активно гастролює по Україні зі спектаклями з собою в головних ролях. Куди б вона не приїхала, глядачі тепло її зустрічають, а проводжають завжди бурхливими оплесками. Всенародну любов героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала не тільки завдяки своєму таланту, а й відкритості, яку вона демонструє на інтерв’ю та в соціальних мережах.

На цей раз у себе в Інстаграмі Ольга Сумська спочатку поділилася архівними кадрами з відпочинку в Бердянську і Яремче з другим чоловіком Віталієм Борисюком.

Ольга Сумська на відпочинку
Ольга Сумська та Віталій Борисюк на відпочинку
Ольга Сумська на відпочинку
Ольга Сумська та Віталій Борисюк на відпочинку
Ольга Сумська на відпочинку
Ольга Сумська та Віталій Борисюк на відпочинку

Після цього знаменитість показалася перед підписниками в купальнику і без макіяжу на пляжі в Южному, Одеська область. Скупатися в морі вона вирішила перед черговим спектаклем.

“Нарешті! Хоч море трошечки брудне, але ми зануримося”, – сказала акторка.

Ольга Сумська на відпочинку
Ольга Сумська на відпочинку

Не можна не відзначити, що в свої 54 Ольга виглядає чудово. Багато хто скаже – вся справа в макіяжі, однак в повсякденному житті Сумська зовсім намагається не користуватися косметикою. Завдяки цьому її шкіра здорова і не тьмяна, особливо вражає рівний тон, відсутність глибоких вікових зморшок та пігментації. Допомагає артистці в цьому правильний і ретельний догляд.

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

Примітно, що в акторській сім’ї Сумських тільки Ольга проявляє активність в соціальних мережах, тоді як її старша сестра Наталя не поділяє бажання молодшої виставляти все на загальний огляд. Втім, це не єдина причина складних відносин між знаменитими родичками. Детальніше про це читайте тут.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".