Апартаменти з охороною та закритим двором: де живуть Олег Винник та його головна вовчиця Таюне (Відео)

Олег Винник і Таюне – одна з найкрасивіших, але при цьому загадкових пар українського шоу-бізнесу, якій так і не вдалося приховати від папараці свій будинок.

Виконавець хітів “Ніно”, “Вовчиця” та багатьох інших не відмовляється від інтерв’ю, проте регулярно уникає питань з приводу особистого життя. Він любить говорити про творчість і дуже не любить опинятися в центрі пліток. Проте, це невід’ємна частина популярності, тому Олегу до такого не звикати.

Шанувальники впевнені, що його серце давно зайняте бек-вокалісткою Таїсією Сватко, з якою він познайомився ще на навчанні в музичному коледжі. Судячи з архівних фото парочки, вони вже тоді були закохані, тому дуже легко повірити в те, що Винник і Таюне доводяться одне одному чоловіком і дружиною, як би довго вони не відмовчувалися.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Очевидно, у Олега і Таїсії спільна не тільки творчість, а й житло. Живуть вони в багатоповерхівці в самому центрі Києва, де регулярно паркується особистий автомобіль артиста. Хоча раніше він говорив, що мріє жити в будинку біля озера, щоб там можна було сидіти з вудочкою.

Журналісти програми “Викриття” з’ясували, що Винник облаштувався в багатоквартирному будинку по вулиці Гоголівська – далеко не найпрестижніший район столиці. Сама будівля реконструйована, а раніше там знаходився звичайний радянський гуртожиток. Втім, стати сусідом повелителя вовчиць все одно неможливо, оскільки всі сусідні квартири зайняті і немає жодного оголошення про продаж апартаментів в цьому будинку.

Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник

Про те, що Олег Винник і Таюне живуть саме там, свідчить не тільки часто припаркована на закритій території двору машина, але ще і документи, в яких вказана адреса проживання виконавця.

Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник

Більше цікавих фактів з життя єдиного блакитноокого блондина української естради дивіться в наступному відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".