Ігор Кондратюк рішучо закликав лишити Філіпа Кіркорова престижного звання: поп-король прокоментував подію

Вчора, 23 червня стало відомо, що Філіп Кіркоров потрапив до "чорного списку". Та впливові українські знаменитості вважають, співак недостатньо покараний.

Мінкульт України, СБУ зазначили, що персона Філіпа Кіркорова несе національну загрозу країні. Відповідь поп-короля не змусила чекати. У своєму Інстаграмі співак зазначив:

“Тим, що сталося – треба пишатися! Новини України виглядають як зі світу фантастики. Але це реальність”

Співак також пояснив своє бачення ситуації у відео, а ще й заспівав українською.

Артист потрапив до чорного списку через те, що відвідував Крим, не перетинаючи кордон Україні (а це вважається способом невизнання територіальної цілісності держави) та заявляв, що півострів – найкраща земля Росії.

Сам же Філіп Бедросович назвав сміхотворним рішення заборонити народному артисту України в’їзд на її територію.

Кондратюк проти Кіркорова

Впливовий український продюсер Ігор Кондратюк висловив свою точку зору виданню “Обозреватель” на таку подію у шоу-бізнесі. На думку знаменитості, взагалі Філіпа слід лишити звання народного артиста України.

Ігор Кондратюк

Крім цього, Ігор назвав поп-короля одіозною персоною та зауважив, що той порушував законодавство нашої країни.

“Кіркоров один з багатьох росіян, які порушують українські закони. На одній з премій він вихваляв Путіна, який є Гітлером 21 століття. Кіркоров перетворився на ніщо. А чи займається “ніщо” творчістю – я навіть не знаю, я за ним давно не спостерігаю”, – прокоментував “Обозревателью” свою точку зору шоумен.

Крім цього екс-суддя Х-фактору зазначив, що взагалі не вважає за потрібне стежити за культурою нашого північного сусіда. Ігор також зазначив, що взагалі сподівається на повний розрив стосунків.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".