Невже розлучаються? Новонародженому сину Віктора Павліка Михасику дали інше прізвище: чому так сталося?

Катя Репяхова пояснила підписникам, звідки взялася ідея дати Михайлові інше прізвище.

Нещодавно Віктор Павлік та його четверта молода дружина Катерина Репяхова стали батьками. Для Народного артиста це четверта дитина. Хлопчика назвали Михасиком. Зараз молода мама знаходиться вдома і звикає до нового статусу. Як раніше повідомляла дружина зірки, їй нелегко, але дедалі стає легше.

Плутанина з прізвищем

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Репяхової в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія свідоцтва народження Михайлика. Це збило з пантелику підписників блогерки, адже прізвище хлопчика відрізняється від прізвища його батька.

Скріншот сторінки Каті Репяхової.

Так, Михайло за свідоцтвом народження Павлик, а його батько та старший брат Павліки. Пізніше концертний директор та дружина в одній особі поспішила пояснити ситуацію. Мовляв, Павлік — це сценічне прізвище, яке Віктор та Олександр використовують повсюди, адже їм так зручніше, а Павлик — це справжнє прізвище у паспорті. Тож у Михасика все в порядку, і  батько дав йому своє справжнє прізвище.

Нагадуємо, що декілька днів тому дівчина розповіла, що певно буде готуватися до весілля у листопаді-місяці. Справа в тому, що Віктор Павлік та його обранеця Катерина так і не зіграли весілля, адже незадовго до цього помер його син Павло від саркоми. Похорони та хейт у сторону пари певно змусив їх відкласти торжество на невизначений строк. Катя 2 роки була коханкою Народного артиста і лише зараз, після пологів матиме можливість відіграти своє перше справжнє весілля.Заразже вона є новоспеченої мамою, яка усіма своїми емоціями та враженнями ділиться у соціальній мережі з користувачами.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".