У Олі Полякової народилися двійнята: співачка показала новонароджених малят. “Подивіться, які маленькі”

Оля Полякова у компанії молодшої доньки показала, яке у них в родині сталося поповнення.

Оля Полякова — мама двох прекрасних доньок Марії та Аліси. Її родина міцна та справляє враження абсолютно щасливої. Зірка успішна, як сім’янинка, і як артистка. І про поповнення у родині навіть не думає. Ці часи залишилися далеко в минулому, коли Суперблондинка могла пожертвувати ще слабкою кар’єрою заради дітей.

Двійнята у родині Олі Полякової

Скріншот сторінки Олі Полякової.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких головними героями сюжету стали двоє новонароджених котенят. Так, Оля Полякова показала старі простирадла, які були забруднені кров’ю та, власне, новонароджених улюбленців, яких ось-ось народила кішка.

Оля та її донька Аліса буди у захваті від побаченого і добряче помацали нових членів родини. Не обійшлося і без жартів. Аліса Полякова назвала себе бабусею, а маму Олю Полякову прабабусею. Новоспечена мама-кішка абсолютно спокійно реагувала на дотики дівчат до своїх до свого посліду.

Нагадуємо, що не так давно концертний директор Олі Полякової розповів, що їх зі знаменитістю пов’язує не тільки робота. Чоловік розповів, що він дуже близький з зіркою і знає про неї абсолютно все. Наприклад, він купував їй еротичну білизну і знає розмір її взуття. Примітно, що Оля Полякова доволі часто публікує на особистій сторінці в Instagram різноманітні відео за участю концертного директора. Судячи з них, вони дійсно доволі близькі, адже обіймаються, цілуються у щоки, а іноді він носить її на руках. Здається, що Вадима Полякова такий стан справ абсолютно не хвилює.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".