Андрій Данилко таємно відгуляв весілля з Інною Білоконь: ошатно вбралися та влаштували свято кохання

Андрій Данилко та Інна Білоконь запалили на весіллі. Усі подробиці.

Вірка Сердючка — ідеальний вибір для весілля. І про це знають абсолютно усі. Андрій Данилко, хоч і завершив телевізійну кар’єру, але активно виступає на корпоративах, на які його регулярно кличуть. 40 хвилин у компанії артиста коштуватимуть майже 300 тисяч гривень, але більшість молодят вважають, що це того варто.

Чергове весілля

Вірка Сердючка на весіллі.

Нещодавно Андрій Данилко засвітився на черговому весіллі в образі Вєрки Сердючки. Про це стало відомо завдяки публікації фотографа, який отримав замовлення на тому ж самому святкуванні.

Виявилося, що Андрій так само, як і раніше не зраджує вишиванкам, і на деякі весілля надає перевагу саме ним, а не блискучим сукням з зіркою на голові.

Звісно, його танцюристи та головна партнерка Інна Білоконь також виступає поруч з ним. Примітно, що саме свято відбулося у Львові, а молодята, здається доволі заможні люди.

Нагадуємо, що завдяки відомому продюсеру Юрію Нікітіну стало відомо, що Андрій Данилко зараз веде боротьбу з лінійкою проблем зі здоров’ям. І хоча команда Вєрки Сердючки наполягає на тому, що окрім порушених циркадних ритмів у артиста немає захворювань, продюсер зовсім іншої думки. Юрій розповів, що Андрій вже давно страждає від глибокої депресії. Цю ж саму думку підтримав і колишні продюсер гурту “Ласковый май”, який розповів, як саме Андрія Данилка принизили та змусили відчувати себе погано. Мовляв, усе сталося одразу після Євробачення. Сам Андрій ніяк не коментує плітки про депресію і продовжує жити далі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".