Юна дочка Ольги Фреймут зробила собі ніс та показала результат: про батька-британця більше нічого не нагадує

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут тричі мама, а її старшій доньці Златі від колишнього чоловіка британця вже 15.

З батьком своєї дочки Ольга познайомилася під час навчання в Міському університеті Лондона. Чоловіка звуть Ніл Мітчелл, а підкорити серце Фреймут йому вдалося галантним залицянням.

Їхні стосунки розвивалися так само стрімко, як і обірвалися – вже перебуваючи в положенні, майбутня телезірка повернулася додому в Україну, тому що не бачила майбутнього з Нілом і не хотіла спільного з ним життя. Зв’язку з колишнім Ольга не підтримує, але при цьому не забороняє спадкоємиці спілкуватися з татом.

Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Златою
Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Злато

У свої юні 15 років Злата активно веде особистий блог в соціальних мережах, у неї є власний бренд одягу, а також вона серйозно займається танцями і режисурою. Зіркова мама підтримує дівчинку у всіх починаннях і всіляко допомагає їй розвиватися.

Побачити, як і чим живе Злата можна в її Інстаграм-профілі, де вже понад 50 тисяч підписників. Свою аудиторію вона регулярно радує новими фото і відео, і всі вони збирають сотні лайків та коментарів.

Злата Мітчелл на показі власного бренду одягу
Злата Мітчелл на показі власного бренду одягу

Примітно, що дівчина не соромиться показуватися перед фоловерами безглуздою. Ось, наприклад, у себе в сторіз дочка Фреймут хотіла продемонструвати, як вона красиво пірнає, але вийшло не зовсім вдало – Злата не розрахувала глибину і вписалася обличчям в дно басейну. Основний удар припав на ніс, проте вона прокоментувала це з гумором:

“Вирішила зробити собі безкоштовну ринопластику [пластику носа]”, – пожартувала дівчина.

Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл
Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл
Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл
Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл

Судячи з наступних публікацій, зі Златою все добре – вона не травмувалася.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.