Як живе фан-клуб Олега Винника: активні жінки, які люблять виступи і ненавидять, коли їх кличуть “вовчицями”

В Олега Винника прихильники настільки активні, що заснували справжній фан-клуб, який не пропускає концертів артиста та всіляко його підтримує.

“Многосчастьевск”. Так називається фан-клуб Олега Винника. Звучить, як назва міста і “містян” у ньому майже 50 тисяч. Прихильниці співака мають власну спільноту у фейсбуці та за можливості не пропускають концертів артиста.

Фан-клуб Олега Винника

Виданню Reporters деякі прихильниці навіть дали інтерв’ю. Виявляється, хобі у жінок – затратне. Часто на концерти доводиться їхати навіть не одним видом транспорту, а деякі ризикують та йдуть пішки на виступ улюбленого артиста.

Та справжнє життя кипить у соціальних мережах: фанатки присвячують вірші, публікації Олегу, обговорюють ідеї для подарунків співаку та разом втілюють їх у життя. Багато хто знаходить у клубі відраду та відволікається від життєвих проблем. Є також чоловіки-фанати Винника. Багатьом “Многосчастьевск” допомагає відчувати себе потрібними та реалізованими.

Чому ображаються на прізвисько “вовчиці”?

Фан-клуб Олега Винника

Пісня “Вовчиця” з’явилася у медійному просторі у 2013 році і 3 тижні трималася у топі. Станом на січень 2019, відео входить до ТОП-50 найпопулярніших україномовних пісень на YouTube.

Композицію пов’язують далеко не з радісними подіями та не вважають її гімном жіночій силі. Виявляється, Олег оспівує долю вдови. Прихильниці кажуть, що їм стає ніяково, коли від молодих дівчат чують, що ті називають себе “вовчицями”. Нікому не бажають відчути такої долі.

Цікаво, що багато “атошників” слухають також цю композицію, адже Олег Винник дуже чуттєво вникає в емоції.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".