300 квадратних метрів на березі Дніпра: як виглядає розкішна резиденція зірки “Кварталу 95” Олени Кравець

Відома українська гумористка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець заробила собі на життя в розкішному особняку на березі Дніпра.

Олену Кравець любить і знає вся країна. Популярною вона стала завдяки іскрометному почуттю гумора і простоті, адже навіть зараз, перебуваючи на вершині кар’єри, актриса не піддалася зірковій хворобі і активно підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками в соціальних мережах.

Як одна з найбільш затребуваних персон на телебаченні, Олена забезпечила собі вельми розкішне життя, про що стало відомо в програмі “Викриття“.

Де живе Олена Кравець

Так, гумористка живе в котеджному селищі на Осокорках із закритою територією і охороною. У неї двоповерховий будинок площею в 300 квадратів, розташований в 50 метрах від річки Дніпро. На березі обладнані паркувальні місця для яхт і катерів.

Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець

На самій ділянці є басейн з морською водою, який знаходиться в розпорядженні всіх жителів містечка, а захищає резиденцію зелений паркан з кущів.

Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець

Що стосується внутрішнього дизайну, то їм займалася дружина телеведучого Андрія Данилевича Тетяна. Як виявилося, зірки дружать сім’ями.

На першому поверсі розташувалася велика кухня і простора вітальня з панорамними вікнами. На другому знаходяться дві дитячі кімнати – для двійнят Каті і Вані, а також для старшої дочки Маші.

Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець
Будинок Олени Кравець

Сама Кравець не приховує – в будинку є місце для антикваріату, який вона любить привозити з різних подорожей.

Стати сусідом Олени вже не вийде, оскільки будинки в селищі не продаються, але якщо дуже хочеться, то можна на місяць орендувати сусідній особняк за 5 тисяч доларів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".