Оля Полякова змінила зачіску та стала схожою на Горбунова і Остапчука: “Папугу нагадує” (ФОТО)

Популярна українська співачка Оля Полякова розбурхала величезну армію своїх шанувальників зміною іміджу. Оцінили далеко не всі.

Оля Полякова регулярно дивує публіку яскравими образами і скандальними висловлюваннями. Вона не соромиться прямо говорити те, що думає, а в мережі після таких її одкровень ще тижнями ведуться бурхливі обговорення. Як, наприклад, після звернень до Костянтина та Валерія Меладзе.

Не менше уваги приковують до себе епатажні наряди зірки, однак на цей раз фанатів не залишила байдужими саме її зачіска. Суперблондинка вітчизняної естради вийшла в ефір ранкового шоу “Сніданок з 1+1” з бунтарською стрижкою під хлопчика.

Оля Полякова в програмі Сніданок з 1+1
Оля Полякова в програмі Сніданок з 1+1

Під випуском програми на YouTube тут же розгорілися суперечки – чи перука це, яка зачіска пасує Олі більше і навіть на кого вона стала схожою з таким стирчачим чубчиком. Більшість користувачів оновлений імідж артистки не оцінили і заявили, що сумують за колишньою Поляковою:

  • “Старить вас, Ольга, ця зачіска…”;
  • “Шкода, що більше Королеви ночі не буде”;
  • “Старше виглядає”;
  • “Шкода шикарного волосся…”;
  • “Полякова в образі Горбунова? Я раніше сміялася над Горбуновим, він мені папугу нагадував. Папуги розважають нас, українців”;
  • “Хіба це Горбунов? Більше на Остапчука схожа”, – відповідь на попередній коментар.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто зазначити, що перетворення насправді штучне – на Олі перуку, а в цьому епатажному образі вона раніше з’являлася в своєму новому кліпі на пісню “Взрослая девочка”.

Оля Полякова у новому кліпі
Оля Полякова у новому кліпі

Менш, ніж за тиждень після виходу він уже зібрав більше двох мільйонів переглядів. Думки фанатів традиційно розділилися – одні залишилися в захваті від новинки, інші ж розчарувалися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".