Дан Балан обрав собі просту дівчину, яка не стане обтяжувати його своєю славою: хто вона та як живе?

Як виглядає дівчина, яка полонила серце молдавського виконавця?

Коли фанатм Дана Балана вівсю фантазували про його роман з Тіною Кароль, молдавський  виконавець тим часом будував стосунки з іншою дівчиною, яка була нікому невідома. На момент фіналу зйомок сезону, у якому Дан Балан приймав безпосередню участь, пара була разом вже майже рік.

Хто ж насправді став обраницею молдавського мачо?

Обраниця Дана Балана Анастасія.

За словами інсайдера, який проінформував журнал “Viva”, Дан зустрічався з харків’янкою на ім’я Анастасія. Дівчина була студенткою на той момент. Зараз їй 22 роки.

Анастасія дуже вродлива молода жінка, і тому не дивно, що вона стала королевою університету імені Іллі Каразіна. Також обраниця молдавського мачо постійно з’являлася на зйомках шоу та у закуліссі, тому була прекрасно проінформована про те, що між Даном та Тіною відбувався сценічний роман.

Анастасія вдома у Дана Балана. Фото взяте на просторах мережі. 

Також варто пригадати той факт, що дівчина засвітилася у співака вдома, що говорить про близькі стосунки між ними. Різниця у віці майже в 10 років її ніяк не бентежила. Подейкують, що зараз пара не разом і роман закінчився після того, як Дан покинув Київ.

Нагадуємо, що продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався про те, що флірт Дана Балана та Тіни Кароль був вигаданий і зіграний спеціально, щоб підняти рейтинги шоу. Це дуже засмутило фанатів, які почали звинувачувати обох виконавців у брехні. Однак, ні Тіна Кароль, ні Дан Балан своєї провини не відчули і лише виправдовувалися перед розгніваним глядачем.

Схожі статті