Онкохвора Анастасія Заворотнюк переписала нерухомість на рідних: чи потрапив у заповіт Петро Чернишов?

Анастасія Заворотнюк вже подарувала рідній мамі будинок. Усі деталі.

Анастасія Заворотнюк зараз знаходиться за містом, у власному особняку. Повідомляється, що не дивлячись на зміни у зовнішності вона продовжує проявляти інтерес до життя та почала цінувати рідних ще більше.

Так, за словами режисера Демідова вона багато спілкується зі своєю мамою, вони дивляться разом телевізор. Взагалі мама зараз для неї – найголовніша людина. Особняк актриси в підмосковному Крекшина тепер оформлений саме на неї.

Переписала будинок на маму

Режисер розповів багато особистих речей про нинішній стан артистки і навіть розкрив фінансові нюанси справи.

Валентина Борисівна – мати Анастасії Заворотнюк

“Я точно знаю, що свій заміський будинок в Крекшина Анастасія офіційно переписала на свою маму. Право власності перейшло матері. Можливо, так Анастасія вирішила подбати про майбутнє мами на випадок непередбачених обставин. Навряд чи це через недовіру до чоловіка. А можливо, це був спосіб захистити майно (щоб його не арештовували за борги пристави). По суті, через хворобу Заворотнюк втратила всі свої фірми, було не до роботи. Задовго до хвороби вона брала кредит, щоб допомогти чоловікові відкрити льодовий каток в Криму. Але проект розорився, і вона потрапила в боргову яму. Багато хто прагне допомогти родині в такій складній ситуації”

Анастасія та Анна Заворотнюк
Анастасія та Анна Заворотнюк

Повідомляється, що у Заворотнюк є фінансові проблеми. Не всі знають, що вона, коли була здорова, намагалася займатися бізнесом і відкривала комерційні фірми, які наразі закрили податкові служби. У зв’язку з хворобою вона не змогла розвивати бізнес, переписала частку на старшу дочку Анну. Але робота компанії виявилася збитковою, а податки платилися невчасно. Фірму в цьому році закрили. Ще одна компанія акторки, яка повинна була займатися розробкою комп’ютерного забезпечення, теж ліквідована.

У діловому сенсі у Анастасії залишилося тільки ІП, через рахунок якого вона отримувала гонорари за зйомки, але податкова служба його заморозила (відправляти і отримувати гроші через нього неможливо). Як зазначено в офіційних документах, це сталося через те, що актриса не платила податки і не надавала декларації.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".