Юля Зайка помстилася Михайлу Заливако за його вибір. Дівчина вівсю зізнається в коханні іншому: “Люблю”

Юлія Бельченко не надто засмутилася через поразку на проекті і бере від життя все.

Поразки на проекті “Холостяк” не завжди давалися учасницям просто. Деякі лили сльози та згадували неприємні речі роками після фіналу шоу. Можливо справа у токсичній атмосфері, яка інколи буває на зйомках, можливо справа саме у нерозділеному коханні. Варто відмітити, що Юлія Бельченко була саме тою учасницею, яка постраждала і від одного, і від іншого. За словами Зайки, вона не змогла відкрити своє серце Михайлові через токсичність дівчат.

Юлія Бельченко успішно забула Холостяка

Поки Михайло Заливако та Анна Богдан намагаються побудувати своє життя поза стінами проекту, Юлія Бельченко відпочиває разом з друзями у сонячній Албанії. Дівчина обожнює подорожувати і не приховує, що має достатньо грошей для свого хобі.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій, на яких Юля показує свій відпочинок та зізнається у коханні до міста, в якому перебуває.

Якщо дівчатам необхідно зрозуміти, як треба відходити від важкого розриву з коханими, то їм варто побачити саме сторінку Юлії Бельченко.

Нагадуємо, що Юлія покинула проект перед фіналом, але була повернена холостяком. В результаті перемоги вона все одно не побачила, так як Михайло обрав Анну Богдан. Дівчина була дуже засмучена, адже через психологічний тиск не могла пояснити холостяку, що відбувається на проекті та як її цькують інші дівчата. З іншої сторони Заливако намагався достукатися до дівчини, але скоріш за все йому просто не вистачало ефірного часу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".