Зірки, які все життя носять статус “майбутньої мами”: Настя Каменських, Наталя Могилевська, Руслана та інші

Підбірка зіркових майбутніх мам, яким досі не вдалося дати життя малюку.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Майже весь свій час Наталя Могилевська присвячувала розвитку творчої кар’єри. А коли артистка забажала мати дітей, було надто пізно. Зараз знаменитість не приховує, що бажає стати матір’ю настільки, що розглядає можливість всиновлення дитини з притулку. Втім, співачка підходить до питання з усією відповідальністю і не може зробити цього без підходящого чоловіка. Новину про вагітність артистки чекають як журналісти, так і звичайна публіка, але шанс на те, що це відбудеться згасає з кожним днем.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Насті Каменських вже 34 роки, що вже не мали для майбутніх пологів. Раніше у співачки не було обранця від якого вона могла народити спадкоємця, зараз коханий є, але певно немає необхідного ресурсу. Настя стверджує, що хоче дитину, але поки що Господь не дає.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Руслана Лижичко була б прекрасною мамою, але щось завадило зірковій парі народити первістка. За якої причини зірка не може реалізувати своє бажання залишається невідомим. Зараз співачка проживає в екобудинку, займається бізнесом і благочинністю. Вони з чоловіком змогли побудувати сімейне геіздечко за відсутності дітей і зробити сірі дні яскравими без дитячого гаміру.

Співачка Йолка

Співачка Йолка
Співачка Йолка

Співачка довгий час притримувалася думки (і можливо продовжує притримуватися), що материнство не для неї. Йолка прекрасно вміє налагоджувати спілкування з дітьми, але не може уявити себе у ролі жінки, яка буде вимушена робити це кожного дня.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".