Як виглядає свекруха Камалії: ошатна жінка, яка подарувала світу бізнесмена і мецената Мохаммада Захура

Камалія радісно ділиться з підписниками новинами про своїх батьків та близьких, чого не можна сказати про Мохаммада Захура, який приховує родичів.

Подружжя Камалії та Мохаммада Захура не перестає дивувати своїми зразковими відносинами та повагою один до одного. У мережі спливли кадри подорожі родини на батьківщину чоловіка, де співачка дуже шанобливо доторкнулася до культури коханого та познайомилася з його ріднею.

Камалія та Мохаммад Захур з доньками

Коли саме сталося знайомство Камалії з родиною Захура – не відомо, а ось велика подорож до Пакистану відбулася 5 років тому. Співачка радісно звітувала та ділилася яскравими знимками на своїх сторінках.

Камалія у Пакистані

Проводили час там родиною не тільки на екскурсіях та прогулянках, а й з родичами. Зокрема Камалія показала маму свого обранця. Свекруха була одягнена у традиційний одяг пакистанців. З виду дуже привітна особа, позувала разом з маленькою онучкою. Як і заведено у мусульман – жінка повністю покрита з одягом.

Мама Захура

Подробиць життя жінки артистка не розкриває – дуже особисто це все.

Цікаво також, як інтегрувалася у мусульманську общину сама Камалія. Зірка з великою шаною ставиться до культури та віри, хоча сама за походженням – слов’янка. Артистка нещодавно публічно привітала всіх вірян зі святом Курбан-байраму.

Желаю мусульманам и их семьям во всем мире мира, согласия, счастья, крепкого здоровья и благополучия по случаю праздника…

Опубликовано Kamaliya Zahoor Вторник, 20 июля 2021 г.

 

“Бажаю мусульманам і їх сім’ям у всьому світі миру, злагоди, щастя, міцного здоров’я і благополуччя з нагоди свята Курбан-байрам. Ід Мубарак вам і вашому дому!”, – написала артистка на сторінці Фейсбуку.

Ось така дружина дісталася перспективному бізнесмену.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".