(Фото) Анатолій Анатоліч втретє став батьком: як пройшли партнерські пологи та кого подарувала дружина?

Ведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. Його дружина Юлія сьогодні подарувала ще одну дитину зірці.

Юлія, дружина відомого ведучого Анатолія Анатоліча сьогодні стала справжньою матір’ю-героїнею. Жінка народила третю дитину. У пологовому залі була разом з чоловіком.

Народився хлопчик, якого назвали Нілом. Його батько просто у захваті від дитини та не приховує захоплення дружиною.

Юлія пояснила, що Ніл – міжнародне ім’я і означає воно “Чемпіон”. Дуже довгий час обирали, як назвати дитину. Цікаво, що у кожного члена цієї родини в імені є літера “Л”.

“Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з’явився син Ніл! Гарний, гарний, смакую – розумний і з хорошим почуттям гумору”, – написав із захопленням чоловік.

Хлопчик з’явився на світ у київській приватній клініці. Тепер в родині зірки – 5-ро чоловік.

Партнерські пологи

Для Анатолія Анатоліча така практика – у новинку. Попри те, що у нього вже є дві дитини, відважився піти до пологового залу чоловік лише у цей раз. Знаменитий ведучий не пошкодував.

Зірка не приховує захоплення своєю дружиною і зазначає, що завжди знав, що жінка у нього дуже сильна.

“Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерським пологам”, – зазначає Анатолій.

Своїй обраниці на честь появи третього нащадка чоловік подарував елітну автівку німецької марки. Написав чоловік, що у пологовий вони вже звикли їздити на своїй машині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".