Задоволена Анна Богдан сіла на шию екс-холостяку Михайлу Заливако і звісила ніжки: “Постійно винен”

Михайло Заливако поділився думками стосовно любовних стосунків.

Після участі у головному романтичному проекті України “Холостяк” Анна Богдан і Михайло Заливако продовжують розвивати свої стосунки поза межами шоу. Спочатку пара приховувала свої відносини. Далося їм це дуже нелегко. Впродовж трьох місяців Михайло та Анна мали ховатися від публіки. Зараз екс-холостяк згадує ті часи з посмішкою. Однак, глядачі ніяк не сподівалися, що саме Анна стане переможницею проекту. Ефект несподіванки вдався.

Сіла на шию

Безліч фанатів телевізійного шоу були впевнені, що Анна Богдан зовсім не підходить холостяку. У коментарях під постами Михайла досі можна знайти попередження від коментаторів про нібито егоїстичність та розрахунок переможниці проекту. Заливако на цей рахунок не хвилюється і реагує з іронією на подібні попередження.

Анна Богдан та Михайло Заливако. Скріншот особистої сторінки зірки

Однак, Анна Богдан таки сіла на шию Михайлу. Але у буквальному сенсі. Так, нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій Анна сіла на свого обранця посеред міста. Чоловік не зміг побороти бажання посміятися над хейтерами і пожартував, що їм буде про що побалакати.

Також варто відмітити, що можливо у парі не все гаразд. Нещодавно МихайлоЗ аливако вирішив відверто поговорити з підписниками про нездорові стосунки і описав ряд речей, яких він намагається уникати.

За словами холостяка, в нього таких проблем не буває. Але як показує практика, знаменитості вкрай рідко зізнаються, що у них з партнером є проблеми. І відбувається це через журналістів та велику кількість нетактовних користувачів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".