Ведучий “ЖВЛ” Богдан Юсипчук одружується: пара вже обрала обручки та вівсю готується йти під вінець

Богдан Юсипчук вже декілька днів поспіль прозоро натякає на майбутнє весілля.

Богдан Юсипчук вважається найпривабливішим чоловіком світу за версією конкурсу “Mr. Sea World 2018”. Щоб отримати це звання знаменитість працював над собою декілька років. Варто відмітити, що кар’єра в кінематографі далася йому не так просто. Сама зірка неодноразово згадував, що почув безліч відмов та пройшов безліч кастингів перш ніж став визнаним актором.

Богдан Юсипчук одружується

Скріншот сторінки Богдана Юсипчука

Про особисте життя красеня відомо мало. Богдан, як і його колеги чоловічої статі, обирає повністю абстрагуватися від публічності та старанно приховує своїх обраниць. Втім, нещодавно він вирішив, що необхідно повідомити про те, що скоро він стане законним чоловіком якоїсь прекрасний леді. На привеликий жаль, особистість нареченої він вирішив тримати у таємниці.

Скріншоти сторінки Богдана Юсипчука

Так, на особистій сторінці Богдана в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька фотографій та дописів до них, які прозоро натякають на те, що через декілька днів відбудеться його весілля. Спочатку актор та телеведуча в одній особі питав у своїх підписників про обручки, потім декілька разів цікавився, чи личить йому піджак, а згодом взагалі прямим текстом написав, що готовий стати одруженим.

Відомо, що актор деякий час будував стосунки з одеситкою, яку Соломія Вітвіцька вирішила показати публіці під час одного з  заходів на сторінці присвяченій життю в шоу-бізнесі. Втім, є інформація про те, що пара розсталася рік тому. Тож особистість майбутньої дружини Богдана Юсипчука дійсно залишається у секреті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".