Тіна Кароль кардинально змінила зачіску: коротка стрижка, чорний колір. Як оцінили фанати новий образ?

Тіна Кароль - відома українська білявка, яка кардинально змінила стиль. Подивіться, як пасує артистці чорнявий колір волосся.

Тіна Кароль завжди підкреслює свою природну вроду: вона з дитинства має золотистий колір волосся, пухлі губи та витончені риси обличчя. Зірка ніколи не заводила розмов про пластичну хірургію чи ін’єкційні зміни зовнішності.

Та на сторінці поп-діви з’явилися світлини з новим образом співачки. Тіна зробила коротку зачіску та змінила свій натуральний блонд та чорнявий колір.

Дуже пасує зірці стрижка “під хлопчика”. Такий образ створила артистка для участі у короткометражному фільмі “Колишні” 2019 року. За роль у стрічці Кароль перемогла у номінації “Краща жіноча роль” на фестивалі SFAAF. У коментарях зірка отримала багато компліментів за зміну зовнішності. Фанати написали:

  • Тіна, Ви неперевершена актриса
  • Цікавий образ
  • Вам пасує!
  • Яка ж вона гарна. Таня, ти втілила в собі найгарніші риси всіх українок

Звісно, заради кіно Кароль не обрізала своєї розкішної коси. Вже через деякий час співачка знову з’явилася на екрані зі звичною укладкою.

До речі, був у життя поп-діви період, коли вона дійсно носила коротку зачіску. Такий стиль вподобала зірка ще за життя свого чоловіка. Тоді їй дуже пасував образ сильної та сміливої жінки.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Навіть творчість відповідала зовнішньому вигляду співачки: пісні були танцювальні, запальні, наче створені для свят та дискотек.

Та, коли Євгена не стало, Тіна повернулася до надзвичайно жіночного стилю та відпустила розкішне волосся. Багато що змінилося після кончини коханого для зірки. Як стала жити співачка, коли лишилася самотньою – дивіться у відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".