Олександр Пономарьов обійняв на прощання сина та заявив, що покидає країну: не має наміру повертатися

Олександр Пономарьов, який присвятив свою відпустку відпочинку з сином повідомив, що поїздка добігає кінця.

Останнім часом Олександр Пономарьов особливо часто проводить вільний час зі своїм молодшим сином Сашком. Чоловіки схожі одне на одного наче дві краплі води не тільки за зовнішністю, але й за характером. Тому не дивно, що знаменитість так легко знаходить спільну мову зі спадкоємцем. Нещодавно співак влаштував собі та своєму сину відпустку у Грузії, де зіркова родина провела доволі багато часу. Подорож вийшла якісною, багатою на враження та емоції.

Обійми з сином на прощання

Не так давно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій він постав поряд із сином на фоні сонця, яке заходить і дарує останні яскраво-червоні промені.

Зірковий батько обійняв свого сина і повідомив у дописі, що їхня подорож добігає кінця, і скоро вони повертатимуться до України. Варто відмітити, що шанувальники творчості співака почали дякувати його за те, що він постійно показував, як вони розважаються у Грузії, адже після цього велика кількість людей вирішило навідати саме цю країну.

Судячи з усього, Олександр Пономарьов вже не скоро повернеться у ці місця. Згодом виконавець показав, як вони разом з сином вже опинилися у басейні у власному будинку. Зазначимо, що спадкоємець артиста з великим задоволенням бере участь у його публічному житті і знімає різного роду відеоролики.

Сподіваємося, батько з сином добре відпочили і готові дарувати нові враження шанувальникам.

Схожі статті