Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк показав свою дружину: харизмою підкорив справжню модельну красуню (ФОТО)

Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк своєю харизмою завоював не тільки величезну популярність, а й серце неймовірної красуні.

Віктор Бронюк за освітою вчитель історії, а ось за переконаннями він справжній рокер. Саме тому музикант кинув роботу держслужбовця і створив власну групу “ТІК”. Її назва розшифровується як тверезість і культура. Широке визнання колектив отримав після виходу спільної пісні з “Ляпісом Трубецьким”. “Олені” вмить заполонили українські радіостанції, а трохи пізніше Віктор навіть потрапив до сотні найкрасивіших чоловіків України за версією одного відомого глянцю.

Гурт ТІК

Втім, на жаль фанаток, зі статусом холостяка Бронюк на той момент вже попрощався. Його кохану дружину звуть Тетяна. Жінка виглядає карколомно – як актриса чи навіть модель. Насправді ж вона не любить публічності і з задоволенням залишається в тіні знаменитого чоловіка.

Познайомилися майбутній чоловік і жінка на концерті, який організувала саме Тетяна:

“Це був службовий роман. В Івано-Франківську. Ми приїхали туди працювати як артисти, Таня була організатором, так врешті-решт вийшло”, – розповідав співак Каті Осадчій в програмі “Світське життя”.

Віктор Бронюк та його дружина Тетяна
Віктор Бронюк та його дружина Тетяна

Пара разом вже більше 10 років. Сам Віктор зізнавався – на Тетян йому в житті щастило завжди:

“Тані мене оточують: дружина, рідна сестра, двоюрідна, дружина мого двоюрідного брата – усі Тетяни”.

Віктор Бронюк з дружиною
Віктор Бронюк з дружиною
Тетяна і Віктор Бронюк
Тетяна і Віктор Бронюк

У закоханих двоє дітей – дочка Єва і син Данило. Їх вихованням в основному займається дружина, адже Бронюк більшу частину часу проводить на концертах. Що цікаво, сімейство живе у Вінниці і перебиратися до Києва не збирається:

“Ми свого часу не переїхали жити в мегаполіс, реалізуємося тут. Якщо у тебе є бажання щось зробити, необов’язково для цього жити в столиці”.

Родина Віктора Бронюка
Родина Віктора Бронюка

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".