Що насправді відбувається зі здоров’ям “важкохворого” Андрія Данилко: витрачає шалені гроші на лікування

Як почувається Андрій Данилко та що з пліток є правдою?

Не так давно у пресу потрапила інформація про те, що Андрій Данилко переживає не найкращі часи у своєму житті, і вимушений боротися за своє здоров’я. Юрій Нікітін у інтерв’ю журналістам телеканалу “Україна” проговорився про важкий стан артиста та дав початок пліткам стосовно його важкої хвороби.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін у гостях у Дмитра Гордона

Інформація швидко поширилася мережею та поставила на вуха фанатів зірки.

Що насправді відбувається з Андрієм Данилко

Хвиля підхопила і колишнього продюсера “Ласкавого Мая”, який вирішив доречним розповісти про тривалу депресію Андрія. Чоловік не скупився на деталі та зізнався, що усе почалося з Євробачення, яке принесло Данилко багато проблем з російською владою.

Мовляв, з тих пір він не може побороти цей стан і вимушений лікуватися. Варто відмітити, що чутки про депресію Андрія ходили на один рік до цього інциденту.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Піар-менеджер Вірки Сердючки вирішила, що необхідно внести ясність та запевнила, що єдина проблема яку намагається вирішити Андрій Данилко — порушені циркадні ритми (пов’язано зі сном).

Юрій Нікітін же поспішив виправдатися. Продюсер розповів Дмитру Гордону, що у Андрія дійсно є проблеми зі здоров’ям, але не потрібно драматизувати. Згодом стало відомо, що Андрій Данилко — затятий любитель санаторіїв. Чоловік постійно навідується на лікувальні процедури і навіть закріпив за собою кімнату в одній з подібних оздоровчих комплексів. Звісно, таке задоволення потребує регулярних та немаленьких витрат.

На превеликий жаль, Андрій Данилко не вважає за потрібне поділитися власними проблемами з глядачами, і має на це повне право. Однак, варто відмітити, що на сцені Atlas Weekend співаку стало погано, через що він покинув сцену.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".