Вагітна Ольга Сумська в очікуванні поповнення замилувала мережу великим животом: “ризикнула” у свої 54 роки

Ольга Сумська здивувала мережу фігурою вагітної жінки.

За свої 54 роки Ольга Сумська встигла дати життя двом прекрасним дівчинам. Її старша донька від першого шлюбу з Євгеном Паперним Тоня зробила її бабусею і щасливо живе з чоловіком у Москві. Молодша донька зірки Анна від шлюбу з Віталієм Борисюком активно навчається та готується до дорослого життя.

Сім’я, здається, проживає свої найщасливіші роки. Не так давно Ольга влаштувала весілля, щоб знову пережити з коханим радісні моменти у їхню річницю, а також зробити на цей раз усе так, як їй того хотілося.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Вагітна Ольга Сумська

А нещодавно акторка шокувала публіку фотографією з великим животом. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину, яка була зроблена на фотосесії для вагітних. Втім, уважні користувачі помітили, що фотографія, хоч і якісна, але поступається сучасним технологіям.

У дописі зірка вказала, що фото архівне. Безліч користувачів поділилися думкою, що одразу не зрозуміли, що на момент зйомки Ольга була вагітна Анною і подумали, що вона виношує третю дитину.

Скріншот коментарів під публікацією Ольги Сумської.

Це стало, свого роду компліментом Ользі, яка абсолютно не змінилася за ці 20 років.

Скріншот коментарів під публікацією Ольги Сумської.

Нагадуємо, що не так давно Ольга зізналася, що багато років не спілкується зі своєю старшою сестрою Наталею. Акторка не може пояснити причин, але вважає, що конфлікт стався через її таорчий тандем з чоловіком сестри Хостікоєвим. Вона вважає, що Наталя приревнувала чоловіка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".