Колишня дружина Віктора Павліка натякнула, яким був співак у шлюбі: “Придумала, що чоловік – принц”

Інколи відпускати колишнє кохання буває дуже болісно. Екс-дружина Віктора Павліка пофілософствувала про життя.

Минув рік, але пристрасті у любовному трикутнику Віктора Павліка, його екс-дружини Лариси та Катерини Репяхової не вщухають. Почався 2021 для всіх зі скандальних інтерв’ю та публікацій, де жінки не впускали можливості підколоти одна одну.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Третя обраниця співака була ошелешена новиною про те, що її коханий пішов до концертної директорки. Ще одним тягарем, окрім розлучення стала втрата єдиного сина, який пішов з життя у дуже юному віці.

Зараз Лариса Созаєва інколи присвячує публікації Павлу у фейсбуці та намагається вести активне життя у соціальних мережах. Інколи тематика її постів стосується стосунків чоловіка і жінки у шлюбі. Нещодавно вона поділилася філософським текстом з натяком на свої ілюзії:

“Коли дружина придумала, що її чоловік – принц, який тільки носить її на руках, дарує квіти і ось-ось почне заробляти мільйони”

Когда в тебе разочаровываются – это очень хорошо. Многие очень боятся разочаровать. Боятся, что в них разочаруются….

Опубликовано Лорой Созаевой Четверг, 29 июля 2021 г.

Екс-дружина Віктора Павліка розповіла, як обійшовся з нею коханий

Коли стало відомо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова тепер пара, Лариса опублікувала розгромний текст, щодо ставлення артиста до неї та сина.

Лариса Созаєва викрила Катерину Репяхову

Відчувалася образа, адже Созаєва пригадала, що за 12 років жодного разу знаменитий чоловік не зводив її та сина до кафе. Писала, що Віктор Павлік наче казав, що немає грошей. Також колишня обраниця артиста розповіла, як забезпечував Репяхову її колишній коханий.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".