Як привітала Олега Винника у день народження артиста головна жінка у його житті: Квітка Таюне здивувала

Як привітала Таюне свого таємного чоловіка та роботодавця?

Сьогодні відомий український виконавець Олег Винник святкує свій 48-й день народження. Особистість співака є однією з найтаємничіших в українському шоу-бізнесі. Знаменитості до сьогодні вдавалося ховати свою дружину, сину і безліч інших секретів. Тим не менш, він залишається найулюбленішим артистом української публіки.

Як вітали Олега Винника у день його народження?

Скріншоти сторінки Олега Винника

У цей день співак отримав безліч привітань від фанатів та колег. Першою відмітилася Оля Полякова, яка дружить з виконавцем. Згодом на сторінці артиста з’явилося безліч репостів з фана-акаунтів та сторінок присвячених творчості Олега.

Усім цікаво, як же привітала Олега його бек-вокалістка та таємна дружина Квітка Таюне. Але на шанувальників пари чекало розчарування. Бек-вокалістка не є активною користувачкою соціальних мереж і іноді взагалі забуває про існування в неї мікроблогу.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Олег Винник же намагається максимально приховати своє особисте життя від фанатів. Тому привітань від Таісії фанати не дочекалися. Втім, ввечері жінка таки зробила публічне звернення до коханого. Та цілком імовірніше, що вона вже привітала Олега особисто зранку.

Нагадуємо, що про шлюб Олега Винника і Таїсії Сватко вже говорять давно. Підтвердженням цих чуток стало інтерв’ю односельчан Винника, які розповіли журналістам каналу “1+1” про те, що він давно одружений на ній, разом з нею приїжджає до села та ходить до магазину. Поговорюють, що весілля зіграли на два села, так як молодята жили доволі далеко одне від одного. У пари підростає син Юліан, який навчається за кордоном. Декілька разів він потрапляв під приціл об’єктиву  папараці, та на жаль, зблизька обличчя хлопця відзняти не вдалося.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".