Стало відомо, ким насправді є брат Алли Мазур: телеведуча довго не наважувалася розповісти про нього

Алла Мазур - дуже скритна особа українського шоу-бізнесу та навіть їй не вдалося приховати своєї рідні.

Алла Мазур. З самого початку кар’єри зірка продемонструвала небажання ділитися своїм особистим життям. Вона наче заявляла своїм мовчанням, що буде добиватися уваги та визнання лише своїми професійними навичками.

Алла Мазур
Алла Мазур

Досі лишається невідомим її сімейний стан, досі фанати не знають, хто ж її друга половинка, яка разом зі знаменитістю виховує сина.

Артем Мазур

Втім, таємнича Алла все ж таки вирішила привідкрити завісу свого життя та трохи розповісти про свою родину. про свого рідного брата згадала теледіва, коли зробила тематичний пост до Дня матері.

Зірка опублікувала ніжне привітання, показала розкішний букет троянд та закцентувала на тому, що цей подарунок від неї з братом:

“І кожна троянда у ньому – то слова вдячності: від мене і брата. Ми їх ще скажемо набагато більше: коли зберемося разом”, – написала Алла.

Як виглядає і чим займається брат Алли Мазур?

Артистка лише мимохідь згадала про свою рідну людину, але так і не розмістила жодної спільної світлини. З колишніх інтерв’ю, коментарів телеведучої можна дізнатися, що чоловіка звати Олександр. Він – молодша дитина у родині.

Вся родина Алли Мазур. 

Стопами своєї старшої сестри чоловік не пішов. Він надав перевагу точним наукам і подався навчатися медицині. Цікаво, що Олександр обрав собі такий самий фах, як і його батьки.

З Аллою на публіці він практично не з’являється. Похрестив сина своєї талановитої сестри.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".