Андрій Данилко розповів, як заспокоював Тіну Кароль після давньої поразки: поп-діва не любить програвати

Виявляється, Андрій Данилко намагався втішити Тіну Кароль і натрапив на двозначну реакцію.

Вірка Сердючка стала відомим персонажем у всьому світі завдяки пісенному конкурсу “Євробачення”. Сотні звичайних виконавців перетворилися у справжніх зірок після отримання призового місця, і Андрій Данилко не став виключенням.

Чого не скажеш про Тіну Кароль, яка отримала поразку і так і залишилася знаменитістю на рівні України. І хоча поп-діва має багатомільйонну фан-базу та співпрацює з найращими кліпмейкерами та виданнями, повернути час назад та зайняти місце тріумфатора їй не вдасться.

Андрій Данилко втішав Тіну Кароль

Після виступу Тіни на сцені конкурсу європейського масштабу і оголошення результатів, вона була дуже засмучена. На поміч прийшов відомий і успішний артист Вірка Сердючка, який розумів, в якому стані знаходиться поп-діва.

Тина Кароль
Тина Кароль

“Говорив їй: “Все в порядку, ти в десятці, і ти відмінно виступила. Так що переживати нема про що”. І тут вона, раптом, каже: “Цей фестиваль, реально, для тебе”. Я запам’ятав ці слова і задумався, чому вона так сказала. Поки я не приїхав сам на цей конкурс, я не міг зрозуміти, що це за “машина”, – зізнався Андрій Данилко.

Втім, звичайному глядачеві також  може бути незрозумілим зауваження поп-діви. Втім, вона мала рацію, для Андрія Данилко це був справжній успіх.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Нагадуємо, що участь у змаганні принесла артисту й багато проблем. Наприклад, він втратив сон і досі не може прийти до тями. Поговорюють і про наявність у співака затяжної депресії. Однак, підтвердження діагнозу з вуст Андрія Данилко так і не пролунало. Хоча він зізнався, що спілкувався з психотерапевтом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".