Екс-дружина Володимира Остапчука Олена Войченко тремтячим голосом розповіла, чи вдалося добитися аліментів

Конфлікт Олени Войченко та Володимира Остапчука вже давно вийшов у медійний простір. Екс-дружина шоумена дала інтерв'ю з цього приводу.

Майбутня зірка екрану знайшла свою половинку ще за студентських років. У 2007 році Володимир Остапчук одружився з Оленою Войченко. Пара жила щасливо, у шлюбі народилося двійко дітей – старшій дівчинці вже 7 років.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Та сімейна ідилія скінчилася у 2020. Спершу знаменитості написали прощальні публікації у соціальних мережах, де дякували один одному за прожиті роки. Та згодом Олена заявила, що причиною розлучення стали зради її обранця.

Згодом розголосу набула історія про аліменти, виклики поліції задля того, щоб побачити дітей – сварка стала надбанням фанатів та критиків.

У програмі “Слава+” Олена Войченко вперше розповіла, як їй тепер живеться самій з двома дітьми та чи змогла добитися аліментів.

“Колишній чоловік допомагає нарешті”, – розповідає Олена Войченко.

Жінка зазначила, що інколи Володимир вагається і, як їй здається, навмисно протерміновує платежі. Домовилася пара про допомогу у 30 тисяч гривень. Олена каже, що основні статті видатків її бюджету – це школа, дитячий садок та додаткові гуртки.

Новий тато

Слава Дьомін запитав, чи важко дівчині з двома дітьми знайти чоловіка. Олена спочатку вирішила не відповідати на питання, але коли ведучий уточнив чи знайшла вона нового обранця, Войченко засоромилася та відповіла:

“Не зовсім”

Олена Войченко

Екс-дружина Володимира Остапчука зазначила, що вона у процесі пошуку своєї половинки, але впевнена, що навмисно кохання не потрібно чекати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".