Катя Осадча, Тоня Матвієнко та інші зіркові жінки, які народили до 20 років, ризикнувши кар’єрою і навчанням

Материнство у всі часи вважалося великим даром для жінки.

Ці знамениті жінки віртуозно поєднують материнство та кар’єру. Втім, у кожної героїні цієї підбірки був у житті період, коли на юні руки дівчини, яка ледь не вчора закінчила школу поклали лікарі її немовля.

У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, хто з зірок народив до 20 років.

Катя Осадча

Катя Осадча з маленьким Іллею

Теледіва дуже рано вийшла заміж: у 18 років вже наділа підвінечну сукню, а буквально за рік народила сину Іллю. Молодій мамі допомагали її батьки. Другий чоловік зірки, Юрій Горбунов, одразу потоваришував з дитиною.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

Першу дитину екс-віагрянка народила у 19 років. Якщо дивитися на нинішні фото мами і доньки, можна вирішити, що це просто дві подружки. Зараз дівчині 20 років і вона радує зіркову родину своїми успіхами.

Надія Грановська

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Першій солістці гурту ВІА “ГРА” ледь виповнилося 20 років, коли на світ з’явився її син Ігор. Хлопець став справжньою опорою матері, яка невтомно працювала заради зіркового життя. Ігор навіть пробував себе вже у ролі актора дубляжу – також не може бути байдужим до творчості, як і його мама.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу
Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Донька всенародної улюблениці Ніни Матвієнко вже у 17 років завагітніла. Майбутній співачці довелося навіть піти зі школи та закінчувати її екстерном. Втім, родина обранця добре прийняла невістку. 10 років жила Тоня у шлюбі, але згодом вирішила зайнятися кар’єрою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".