Наталія Сумська показала єдиного сина від Хостікоєва, якого на відміну від доньки утримувати не треба

Наталія Сумська має прекрасного сина, який пішов по стопах матері.

Не так давно Наталя Сумська в програмі “Зірковий шлях” на каналі Україна розповіла, чому її 38-річна дочка Дарина від першого шлюбу не працює, і всі турботи про її життя лягли на плечі української актриси.

Сестра Ольги Сумської все життя тяжко працювала в театрі і намагалася влаштувати доньці кар’єру вокалістки ансамблю, але після смерті зятя Наталії, дочка пішла з роботи і знаходиться на її утриманні. Чого не скажеш про молодшого сина В’ячеслава, який проявив самостійність та серйозність у цьому питанні.

Як виглядає В’ячеслав Хостікоєв?

У Наталії Сумської є син від другого шлюбу. Від Анатолія Хостікоєва Наталя народила сина В’ячеслава, який став актором. Хлопець давно успішно зайнятий в театрі, а першою серйозною кінороботою молодого актора стала роль у фільмі “Скажене весілля -3”.

Варто відмітити, що починаючий артист — мрія багатьох українок, адже як і його батько володіє привабливою зовнішністю та харизмою.

Однак, серце завидного холостяка зайняте. Обраницею молодої людини стала дебютантка українського кіно Анастасія Рула.

В’ячеслав Хостікоєв поруч зі своєю обраницею

Варто відмітити, що зірковий спадкоємець подає великі надії, адже є нащадком родини, у якій усі були акторами, і доволі талановитими.

На превеликий жаль, невідомо, які стосунки між старшою сестрою Дариною та молодшим братом В’ячеславом. Наталія Сумська немає звички виносити усе на публіку, а її інтерв’ю про доньку справило справжні фурор.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".