Вагітна Віра Брежнєва не вгадала з сукнею та видала секрет: готується народити Костянтину Меладзе сина

Відома українська співачка Віра Брежнєва одружена з композитором і продюсером Костянтином Меладзе вже 6 років, але спільних дітей у них поки не з'явилося.

Ні для кого не секрет, що відносини Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе почалися задовго до весілля у 2015 році. Подейкують, їх службовий роман існував ще тоді, коли вони обидва були в минулих шлюбах.

Продюсер майже 20 років прожив зі своєю першою дружиною Яною Сумм, у пари народилося троє дітей – дві дочки і син, якому діагностували аутизм. Співачка вийшла заміж за Меладзе теж маючи за плечима невдале подружнє життя і двох спадкоємиць. Старшу доньку Соню Віра народила у 19 від цивільного чоловіка Віталія Войченко, до РАГСу вони так і не дійшли. У 2006-му Брежнєва стала дружиною бізнесмена Михайла Кіпермана, у них народилася ще одна дівчинка – Сара.

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

З Костянтином екс-віагрянка разом вже 6 офіційних і 10 таємних років. За цей час батьками вони не стали, але виконавиця не приховує – все частіше і частіше замислюється про поповнення в сімействі. Так, в недавньому інтерв’ю для Муз-ТВ Віра сказала:

“Зараз ось відпрацювала концерт, сяду за чашкою чаю і задумаюсь про своє поповнення. Я вже про це думаю, але ви ж розумієте, що ми звідти тільки знаків чекаємо [показала вгору]”.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

З моменту того самого інтерв’ю пройшло кілька місяців, а на нових кадрах Брежнєвої в Інстаграмі, де вона позує в легкому білому платті, можна розгледіти маленький животик.

Віра Брежнєва з помітним животиком
Віра Брежнєва з помітним животиком

У коментарях зірку вже питають, чи варто найближчим часом чекати хороших новин, але поки що Віра мовчить. А якщо хочете дізнатися, чому співачка несе клеймо розлучниці, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.