Лідія Таран показала свою розкішну квартиру: все в оксамиті та мармурі – Андрій Доманський кусає лікті

Лідія Таран - ефектна ведуча, яка окрім кар'єри змогла реалізувати себе, як мати. Подивіться в яких апартаментах живе зірка разом з донькою.

Лідія Таран. Вона успішна, яскрава та популярна. Прикрашає цю зірку її скромність. За роки роботи на телебаченні, Лідія жодного разу не хизувалася статками або брендами, які може собі дозволити.

Лідія Таран
Лідія Таран

Що правда, нову квартиру, де зірка робила сама ремонт все ж таки показала. Ефектна білявка пишається помешканням. Облаштуванням свого гніздечка теледіва займалася минулого року.

Лідія показувала моменти з ремонтного процесу у себе в Інстаграмі.

Як тільки ремонт завершився, Таран похвалилася першими результатами. У неї апартаменти виконані у білосніжних відтінках та скандинавському стилі. Двері виконані з добротної деревини, а на підлозі – мармур. Вікна в оселі виконані у французському стилі – вони величезні: від стелі до самої підлоги.

Квартира Лідії Таран

Що правда, скаржиться Лідія на те, що все одно в кінцевому результаті все вийшло не так, як вона собі запланувала у проекті. Втім, вона все одно задоволена результатом, адже так довго чекала того моменту, коли у неї буде власне розкішне гніздечко.

Квартира Лідії Таран

Згодом, коли всі будівельні роботи скінчилися, ведуча почала займатися декором інтер’єру. Вона привезла оксамитові дивани та розбавила атмосферу квартири яскравими елементами.

Лідія Таран

Варто відзначити гарний смак артистки: видно, що зірка слідкує за сучасними інтер’єрними трендами.

Нехай у новій оселі знаменитість буде отримувати лише позитивні емоції.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".