Віктор Павлік вперше розповів, куди насправді пішли гроші, які небайдужі збирали на лікування сина Павла

Родина Віктора Павліка минулого року стала меншою, коли з життя пішов його молодший син Павло.

Віктор Павлік цього року отримав шанс знову відчути себе батьком немовляти та з огляду на прожиті роки і досвід дати дитині всю турботу. Кохана дружина Катерина Репяхова подарувала сина Михайлика співаку.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Та навіть народження карапуза не змусило знаменитість забути про Пашу. Нагадаємо, хлопець боровся з пухлиною. Артисту допомагали матеріально друзі, рідні та всі небайдужі.

Утрату сина, за словами співака, пережити дуже важко. Він досі часто навідується на могилу до Павла. Довго розмовляє з дитиною, молиться та навіть включає йому музику. Виявляється Паша написав для батька пісню і тепер “Почуття любов” стала символом єднання родичів.

Витримав утрату самостійно. За словами чоловіка, у день коли він отримав гірку звістку, поруч не було навіть Каті – вона поїхала мандрувати разом з мамою. При цьому співак розповідає, що він не торкнувся чарки, щоб пережити горе.

Про Пашу згадує тільки добре. Каже Віктор, що син був дуже чесний та світлий. За це співак подякував його матері Ларисі.

Та куди поділися кошти, які лишилися після кончини юнака? Про це артист розповів у програмі “Слава+”.

За словами артиста, витрати на сина були колосальними, а все, що залишилося вирішили віддати на увіковічнення пам’яті хлопця. Віктор відверто говорить, що пам’ятник з білого граніту, яким нещодавно прикрасили останній прихисток Павла, був побудований на гроші друзів та всіх, кому близька було горе його родини.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".