Віктор Павлік розповів, як молода дружина відбирає у нього гонорари: немалі гроші витрачаються

Віктор Павлік нещодавно в інтерв'ю вирішив відверто розповісти про свій шлюб та відповісти на питання, що так давно цікавили підписників.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вже рік прожили у шлюбі. Артиста часто критикували, що полишив колишню дружину та одружився з своєю концертною директоркою, яка з дитинства була його фанаткою, і яка молодша за нього на 28 років. Очевидно, досвіду берегині родинного затишку у неї небагато, втім, співак запевнив, що всі домашні справи у нього вправно ладнаються.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

В інтерв’ю у програмі “Слава+” співак розповів, що його молода дружина займається у родині фінансами.

Віктор Павлік у програмі “Слава+”

За словами співака, його гонорари сягають в районі 2-5 тисяч доларів. Обов’язково частина грошей іде на оплату зйомної квартири, адже власного будинку у подружжя ще немає. Віктор зазначає, що апартаменти йому обходяться у 20 тисяч гривень. Також потрібно платити банку за машину та оренду паркувальних місць. Єдина автівка, яка повністю належить родині – Репяхової.

Втім, співак дуже хвалить свою молоду дружину. Він відзначає, що завдяки Каті вдається відкладати кошти:

“Те, що заробляю я – іде в сім’ю. Катя вміє відкладати. Вона має одну карточку ощадну, коробочку якусь… Десь там, то там 100 доларів поклала. І так потрошки, непомітно воно збирається. Це дуже класно”

Віктор Павлік

Сам же співак хоче завести скарбничку для свого маленького Михасика. Він дізнавався, як відкрити рахунок так, щоб протягом 18 років накопичувати кошти для дитини і на повноліття подарувати йому кругленьку суму. Ось так мріє забезпечити йому майбутнє.

Знаменитий тато також зазначив, що відчує необхідність врахувати всі помилки за весь час батьківства та подарувати всю турботу та кохання маленькому сину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".