Де навчаються діти Тіни Кароль, Кондратюка, Камалії та інших українських зірок і скільки коштує освіта

Зірки шоу-бізнесу – люди успішні і багаті, які, як правило забезпечують своїх дітей найкращою освітою, але не завжди це приватні школи.

Скільки зіркові батьки готові платити за навчання свого чада? Дізнавайтеся разом з “Сенсацією“.

Тіна Кароль

Єдиний син Тіни Кароль від покійного чоловіка Євгена Огіра Веніамін давно живе окремо від мами, хоча йому всього 12. Справа в тому, що поп-діва відправила спадкоємця в престижну лондонську школу Repton Preparatory School.

Там, крім загальноосвітньої програми, Веня освоює фехтування, регбі, гру на фортепіано і барабанах. За все це задоволення Тіна віддає близько 25 тисяч фунтів стерлінгів на рік (1 мільйон гривень).

Тіна Кароль з сином Веніаміном

Ольга Фреймут

Телеведуча виховує трьох дітей. Навчається поки лише старша Злата, яка ходить в елітну Печерську міжнародну школу. Уроки там проводять виключно англійською. Тариф на річне навчання стартує від 24 тисяч доларів (від 640 тис. грн).

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур віддали своїх двійнят Арабеллу і Мірабеллу в Міжнародну британську школу. Там теж все навчання ведеться англійською мовою. За кожну дитину батьки платять мінімум по 20 тисяч доларів на рік (від півмільйона гривень).

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія, Мохаммад Захур та їхні спадкоємиці

Оля Полякова

Дочки Суперблондинки Олі Полякової Маша і Аліса ходять в державну гімназію Києва з поглибленим вивченням французької. Офіційно навчання там безкоштовне.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Ігор Кондратюк

Продюсер і шоумен Ігор Кондратюк віддав свою молодшу дочку Поліну на навчання у британський навчальний заклад Bloxham School. У 2021 році вартість одного академічного року становить понад 11 тисяч фунтів стерлінгів (від 400 тис. грн).

Ігор Кондратюк з дочкою Поліною

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".