Вітвіцька розповіла, як і чому Наталія Островська отримала роботу в “ТСН”: здогадки глядачів справдилися

Наталія Островська з'явилася в "ТСН" доволі неочікувано, чим викликала в глядачів масу запитань. На деякі з них відповіла Соломія Вітвіцька.

Наталія Островська — нова зірка “ТСН”, яка не могла не звернути на себе увагу глядача. Вродлива тележурналістка володіє усіма необхідними навичками для того, щоб займати місце у студії найавторитетнішої програми новин.

Ефірний час Наталії Островської

Виявляється нова телеведуча знадобилася студії для нічного ефіру. Про це повідомила знаменита колега Островської Соломія Вітвіцька на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram для рубрики “питання-відповідь”. Дуже скоро Наталію українці бачитимуть саме у другій половині доби.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Деякі глядачі побоялися, що Островська прийшла на заміну Аллі Мазур, яка зникла з ефіру. Соломія поспішила заспокоїти фанатів та пояснила, що її колега просто відправилася у відпустку, а поява Наталі ніяк не пов’язана зі звільненням Алли.

Варто відмітити, що популярність нової телеведучої швидко зростає, а приріст підписників на її особистій сторінці в Instagram вражає.

Користувачі мережі вже цікавляться у Наталі, як вона досягла успіху у журналістиці у такому віці. Дівчина готує для підписників публікацію, у якій розповість свій шлях до позиції ведучої програми новин. Тому на усі запитання відповідає однаково: скоро вона розкриє усі карти. Певно, Наталія чекає на солідну аудиторію, яка за короткий проміжок часу має зібратися у її мікроблогу. Адже лише за дві доби кількість її підписників збільшилася у півтора рази.

Варто відмітити, що позиція Островської досі хитка. Зірка не приховує того факту, що існує можливість того, що вона звільнить позицію ведучої.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.