Телевізійні “романи” знаменитостей, які не виходять з голови: Кароль і Балан, Могилевська і Яма та інші

Деякі стосунки між зірками спеціально прописані сценаристами для підняття рейтингів. Хто зі знаменитостей став частиною подібного шоу?

Для того, щоб підняти рейтинг чергового телевізійного проєкту продюсери готові на будь-що. Найголовніше — аби зірки погодилися на запропонований їм концепт. У погоні за славою, зірки йшли на нечувані речі.

Флірт, гра на публіку, поцілунки та ревнощі — усе це можна було побачити у виконанні Тіни Кароль або Влада Ями. Однак, після закінчення проєктів глядачі натикалися на неприємну правду: екранні стосунки не мали нічого спільного з тим, що відбувалося поза камерами.

Дан Балан та Тіна Кароль

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Дан Балан і Тіна Кароль впоралася з поставленим завданням краще, ніж планувалося. Після того, як продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався у тому, що роман між знаменитостями був штучним, фан-база зіркової пари розгнівалася не на жарт і змусила зірок відповісти за свій вчинок. Втім, ані Балан, ані Кароль не визнали провини і наполягають на безневинності своєї гри.

Наталія Могилевська і Влад Яма

Наталія Могилевська і Влад Яма

Наталія Могилевська і Влад Яма свого часу добре підняли рейтинги першого сезону шоу “Танці з зірками”. Між знаменитостями була не тільки хімія, але й сценічні поцілунки. Цікавий факт: поки глядачі мріяли про весілля знаменитостей, Влад Яма тим часом залицявся до своєї майбутньої дружини ЛіаниєєєЦікавий факт: поки глядачі мріяли про весілля знаменитостей, Влад Яма тим часом залицявся до своєї майбутньої дружини Ліліани.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга Мартиновський та Володимир Ярославський також інтригують публіку неоднозначними відносинами, які демонструються на публіку. Фанати кулінарного проєкту “МастерШеф” не можуть уявити цих двох в обіймах інших. Але їм доведеться змиритися з тим, що телевізійна хімія живе тільки у студії.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.