Новий коханий водить Юлію Зайку за ніс: фіналістку шоу “Холостяк” не хочуть брати в офіційні стосунки

Юлія Бельченко вразила мережу зізнанням про стосунки з новим обранцем.

Не так давно Юлія Бельченко вразила мережу зі знанням про те, що в неї з’явився коханий. Обличчя нового обранця дівчина показати не наважилася, але лінійка світлин, де вона тримає його за руку та ніжними дописами каже сама за себе.

Чому Юлія Бельченко не знаходиться в офіційних стосунках?

З’ясувалося, що Юлія полетіла до Хорватії на відпочинок разом з коханим. Компанія Бельченко складається з чотирьох чоловік: її подруга зі своїм обранцем і, власне, Юлія з коханим. Через свою необачність під час рум-туру фіналістка романтичного шоу засвітила номер, у якому живе з подругою, а не з коханим.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Тому їй довелося виправдовуватися за такий стан справ. З’ясувалося, що Юлія відмовилася від спільного ліжка у номері з коханцем тому, що не знаходиться з ним в офіційних стосунках. Юлія наполягає на тому, що їм двом необхідно впізнати одне одного краще.

Одна з користувачок  поцікавилася, як її новий обранець відреагував на фейкове весілля з Богданом Юсипчуком. Бельченко впевнено заявила, що той був попереджений і відреагував доволі спокійно.

Варто відмітити, що знайшлися ті, хто підтримав Юлію у її небажанні ділити номер з коханим. Мовляв, з чоловіками необхідно поводитися інакше, тому що вони швидко розслабляються і стосунки з ними псуються.

Під час відпочинку молоді люди багато їдять ,ують різноманітні напої, насолоджується водними процедурами та знімають безліч роликів для соціальних мереж. А про коханого Юлі можна зробити тільки один висновок: він обожнює різноманітні браслети та годинники.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".