Мама Дана Балана не може забути Тіну Кароль: показала ностальгійне відео і осипала поп-діву компліментами

Фанати чекали, коли Дан Балан і Тіна Кароль відверто почнуть говорити про свій роман. Дива не сталося, але мама співака, схоже не може забути поп-діву.

Тіна Кароль і Дан Балан. Свого часу це була найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу. Співачки зустрілися на проекті “Голос країни” і 10 сезон прихильники дивилися не тільки заради того, щоб побачити хто проходить у наступний етап, а для того, щоб хоч трохи насолодитися красивою історією кохання.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Втім, стосунки зірок так і не зав’язалися. А згодом продюсер шоу взагалі заявив, що роман був створений ледь не по сценарію творчої групи. І Тіні, і Дану довелося розкрити карти та розповісти, що дійсно між ними була симпатія та щирий флірт.

На шоу подивитися на потенційну обраницю приїздила навіть Людмила Балан – мама зіркового тренера. Співачка досі береже на своїй сторінці в Інстаграмі пам’ятне відео, де вперше на одній сцену зустрілася з нашою поп-дівою.

“Тіна, ти така красива і мудра. Я дуже рада тебе обійняти”, – каже мама Дана Балана.

Людмилу запросили на одну з передач і її поява спричинила справжній фурор. Зірка заспівала одну зі своїх найкращих композицій, але Тіна Кароль помітно занервувала при виді мами Дана.

Поп-діва жартувала з Потапом про те, що Людмила Балан приїхала оженити сина.

Дійсно молдавська співачка дуже тепло поставилася до нашої артистки. Вона не приховувала захоплення нею, але назвати її невісткою так і не вийшло. Лише зрідка мама Дана згадує про Кароль зараз, коли її відмічають на спільних світлинах прихильники. Син же взагалі пропав з радарів ЗМІ.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.