Сподіваєтеся на субсидії? Кабмін переглянув правила їх нарахування

Найперше, вам уже доведеться сплачувати за комірне не 15% від доходів, як було, а 20%. Які ще нововведення чекають на українців – читайте.

Щодо норми про сплату 20%, то вона почне діяти з наступного місяця, який іде за датою скасування карантину. Наприклад, якщо карантин відмінять у грудні, то з січня вам перерахують субсидії.

Наступне, що потрібно знати, що у доходи вам занесуть зарплатню усіх членів сім’ї, які прописані, стипендію, навіть, якщо студент з вами не проживає, допомогу з безробіття, грошові перекази з-за кордону (!), виплати фондів соціального страхування, усі задекларовані доходи і доходи фізосіб-підприємців.

Засідання Кабінету Міністрів України

При цьому, до переліку загального сукупного доходу не увійдуть одноразові допомоги, державна допомога дітям-сиротам, адресна допомога внутрішньо переміщеним особам, державна допомога по догляду за дитиною-інвалідом І групи.

Але, увага, до сукупного доходу зарахують грошове забезпечення військовослужбовців, за винятком тих, що знаходяться в зоні ООС, пільги і субсидії на оплату ЖКГ, кошти на придбання скрапленого газу і палива.

Подавати заяву на субсидії не потрібно, їх нарахують автоматично.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.