У вагітної Каті Осадчої почалися проблеми з ногами: навіть взутися не може. Юрій Горбунов відмовчується

Катерина Осадча при надії. Зірка вже на останніх тижнях вагітності, але попри це не перестає працювати. Дізнайтеся, з якими складнощами зіштовхнулася теледіва.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов готуються стати батьками. Вони вже не можуть дочекатися появи своєї дитини, але на останній місяцях теледів почала скаржитися на зайві турботи, які їй дає вагітніть.

Зокрема вже давно не можна носити звичного взуття.

Катя Осадча поскаржилася на проблеми

“Окрім широких суконь є ще одна відмінність у роботі. Залишилось небагато варіантів взуття в яке поміщаюсь”, – пише телеведуча.

Дійсно незвично бачити Осадчу не на розкішних підборах, а в акуратному взутті на низькій платформі. До речі, 37-річній теледіві вдавалося до останнього берегти таємницю свого цікавого стану. Разом зі стилістами вона розробила цілий образ, де за об’ємними аксесуарами, фрагментами одягу приховувала свій округлий животик.

Чи збирається Катя Осадча у декрет?

Артистка вже на останніх місяцях, але все ще активно знімається у шоу “Світське життя”. Коли її тільки підозрювали у вагітності, вона взагалі проводила дні у знімальному павільйоні “Голосу країни”.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Вона активно брала інтерв’ю та співчувала учасникам проекту. Улюблена робота для цієї знаменитості – на першому місці. Крім цього, Катя не збирається йти у класичний декрет. До речі, з першою дитиною Осадча також не сиділа вдома цілими днями – поки чергували батьки, штурмувала телеканали.

Інша молода мама і затребувана зірка Анастасія Приходько взагалі між зйомками годує своє немовля, а вагітною знаменитість виступала на шоу “Маска”.

 

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".