Як зараз почувається Анастасія Заворотнюк? Донька зірки видала правду про хворобу: “Час відверто розповісти”

Про стан Анастасії Заворотнюк давно вже не чули прихильники. Дізнайтеся, як справи у народної няні-улюблениції.

Анастасія Заворотнюк. Вже скоро піде 3-й рік, як ефектна зірка, народна улюблениця стала затворницею. Вона активно бореться за те, щоб знову сяяти на сцені, а фанати вірять, що знаменита няня скоро порадує виходом у світ.

Анастасія Заворотнюк взяла курс на одужання

Єдиний зв’язок прихильників зі знаменитістю можливий через доньку Анастасії Анну. Саме вона стала тим першим інформатором, який повідомляє про стан Заворотнюк. Чоловік акторки, відомий фігурист Петро Чернишов, навіть видалився із соціальних мереж, аби його не турбували. Та і від доньки вже давно не було новин… Натомість дівчина, яка завжди зберігає оптимізм, поділилася своїми емоціями.

“Мої дорогі, відчуваю, що настав час розповісти вам відверто і дуже щиро, про те що зі мною відбувається”, – зворушливо почала Анна Заворотнюк.

За словами доньки акторки, їй дуже нелегко прийшлося у часи хвороби мами. Сама переживає пригнічений стан і навіть зверталася за допомогою.

“Відчуваю себе звіром, загнаним в кут”, – пише Заворотнюк-молодша.

Дівчині і дійсно прийшлося нелегко. Вона хотіла розвивати себе у кіно, навіть знімалася у серіалах, але разом з усією родиною має піклуватися зараз лише про одне – про маму. Втім, Анна не раз зазначала, що боротьба триває і вона вірить: її рідна душа впорається з усім.

Нагадаємо, у 2019 році з’явилася інформація про те, що Анастасія Заворотнюк має діагностовану пухлину. З тих пір зірка пішла на лікування.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".