Заміжня Оля Полякова зрадила чоловіку Вадиму? Співачка засвітилася під час поцілунків з іншим

Чи не ревнує Вадим Поляков свою зіркову дружину, яка не шкодує поцілунків для інших чоловіків?

Відома українська співачка Оля Полякова ніколи не скупилася на емоції. Якщо вона вважає за необхідне виразити свою думку, вона її скаже вголос, а якщо має намір когось привітати, то обійме і поцілує. Саме це сьогодні сталося з чоловіком на ім’я Сергій Перман.

Поцілунки з іншим

Не дивлячись на те, що знаменитість заміжня за українським олігархом Вадимом Поляковим, це не заважає їй обійматися і цілуватися у щоки з іншими чоловіками. Але у кожному шлюбі свої правила.

Нещодавно Оля опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, у якому обмінялася поцілунками з відомим українським продюсером Сергієм Перманом.

Оля Полякова та Сергій Перман

Його часто називають “сірим кардиналом”. За версією українського журналу “Форбс”, кілька разів був визнаний найвпливовішою людиною в шоу-бізнесі України. Також він є екс-продюсером російської діви Ані Лорак.

Усе це відбувалося прямо на вулицях Києва, але мало пояснення. Справа в тому, що Сергій сьогодні святкує свій день народження і таким чином Оля Полякова його привітала. Цілком можливо, що Сергій є не тільки другом Олі, але і її чоловіка Вадима.

Нагадуємо, що декілька днів тому Оля Полякова вийшла на червону доріжку Одеського міжнародного кінофестивалю і зробила це не у компанії свого чоловіка.

Це неабияк привернуло увагу шанувальників творчості артистки і преси, яка одразу ж почала обігрувати цю ситуацію. Однак, пояснення цьому дуже просте: Вадим Поляков — зайнята людина. Адже бізнес вимагає постійної концентрації, уваги та часу чоловіка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".