Екс-холостяк Іраклі Макацарія відпочиває у Грузії разом з молодою обраницею та дитиною: у нього є син?

Іраклі Макацарія схвилював мережу новими кадрами з рідними.

Декілька місяців тому вічний одинак, грузинський бізнесмен та герой проєкту “Холостяк” вразив новиною про те, до знаходиться в серйозних стосунках. Виявилося, що молоді обраниці чоловіка лише 19 років. Іраклі Макацарія не тільки заявив про свої почуття на всю країну, вле й дав зрозуміти: має наміри одружитися та стати батьком. Однак, ані весілля, ані народження малюка поки що не сталося.

Відпочинок з коханою

І поки фанатки грузинського масо чекають на новини, той публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстграм фотографіі з відпочинку з коханою. Пара насолоджується вільним часом у Грузії.

Для прогулянки Іраклі Макацарія обрав доволі стриманий образ. Він одягнув штани білого кольору і чорну футболку, доповнивши все це стильним світлим взуттям. Його супутниця вибрала яскраве міні-плаття в квітковий принт. Неможливо не відмітити, що кохана Іраклі — дуже вродлива молода жінка і схожа на модель.

Користувачам мережі припало до душі нове фото пари і вони почали залишати для закоханих десятки компліментів.

Однак, через короткий проміжок часу з’явилося фото Іраклі з маленьким рудим хлопчиком на руках. Підписники одразу ж відмітили, що йому дуже пасує роль батька, але ті, хто слідкує за Іраклі давно знають, що це його племінник.

Зважаючи на те, що Макацарія вже мріє стати батьком, довго шанувальницям уникати на поповнення не доведеться і дуже скоро вони зможуть побачити спадкоємця грузинського бізнесмена. У пари все ще попереду.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".