Соломія Вітвіцька вперше показала рідного брата: військова людина з теплим поглядом і сумом в очах

Соломія Вітвіцька поїхала у Луцьк і показала свого рідного брата.

Нещодавно Соломія Вітвіцька відвідала місто Луцьк, де мала провести свій ефір “ТСН”. Зірка одразу ж попередила про те, що воно пов’язано з поганими спогадами і в неї стоїть ком у горлі, коли вона думає про це. Це, насправді, має відношення до її рідного брата Северина.

Северин Вітвіцький

На особистій сторінці Соломії Вітвіцької в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому телеведуча зустрічає брата на вулицях Луцьку. Знаменитість повідомила, що не бачилася з ним рівно рік.

Зустріч близьких родичів відбулася просто неба. Соломія широко відкрила свої обійми для брата, а той сором’язливо її обійняв. Северин намагався уникнути поглядів у камеру і концентрувався на своїй родичці.

Чоловік дуже схожий на сестру. Працює військовослужбовцем. Неможливо не помітити, що Северин В’ячеславович неймовірно сумна людина, хоча і намагається тримати удар.

Соломія та Северин Вітвіцькі

Справа в тому, що ще 6 років тому цей чоловік втратив кохану жінку. У Северина була наречена Марія, родом з Криму, яка раптово захворіла на рак. Соломія Вітвіцька була вимушена просити допомогу у своїх фанатів, щоб врятувати наречену брата. За офіційними даними було необхідно зібрати 40 тисяч доларів на лікування в Ізраїлі. Але ми розуміємо, що це була та сума, якої родині не вистачало.  Однак, Марію врятувати не вдалося. Горе брата Соломія сприйняла, як своє власне.

Зараз чоловік не одружений. На його особисті сторінці в Instagram не надто багато інформації про нього.

Схожі статті